Oktober er nasjonal sikkerhetsmåned. Måneden hvor mange gjør en ekstra innsats for å dele kunnskap og informasjon om hvordan vi alle kan forbedre vår digitale sikkerhet. Å gi råd, spre kunnskap og informasjon om sikkerhet og sikkerhetstiltak er et arbeid som Nasjonal sikkerhetsmyndighet driver med hele året. Vi utgir blant annet ukentlige podkastepisoder om sikkerhet og sikkerhetsarbeidet. Her kan du høre NSM-ansatte snakke om sitt arbeid inne ulike sikkerhetsfag.

I oktober ønsket vi bokstavelig talt å gjøre podkasten litt mer severdig. Så de neste ukene kan du i tillegg til å høre på podkasten, også se den. Episodene kommer til å bli publisert på denne siden i tillegg til vår Youtube-kanal. De tradisjonelle podkast episodene kan fortsatt lyttes på via Soundcloud, Spotify og iTunes.

Nasjonal sikkerhetsmåned har i år fire fokusområder. Det er å bedre forstår hvilke verdier vi har, hva som kan skje med verdiene, hvordan vi kan beskytte verdiene bedre, og hvordan vi håndterer hendelser når de oppstår.

Så følg med på denne siden og få med deg;

Torsdag 1. oktober – Hva har verdi og hva er en verdivurdering?

 

 

Torsdag 8. oktober – Hva rammer oss digitalt? Helhetlig digitalt risikobilde 2020

 

 

 

Torsdag 15. oktober – Hvordan kan vi beskytte oss bedre?

 

 

Torsdag 22. oktober – Betydningen av god hendelseshåndtering