Finn Lützow-Holm Myrstad er fagdirektør i Forbrukerrådet, hvor han blant annet arbeider med personvern, IKT-sikkerhet og digitale rettigheter mer generelt. Han leder også digitalkomiteen i det transatlantiske forbrukernettverket, TACD, med 80 medlemsorganisasjoner fra begge sider av Atlanteren. Han var medlem av den norske personvernkommisjonen fra 2020-2022 som utredet personvernets stilling i Norge.

Arbeidet i Forbrukerrådet har blant annet involvert analyser av hvordan kommersiell sporing på nettsider og apper, manipulerende design og internettilkoblede dingser, som har ført til flere klager til Forbrukertilsynet og Datatilsynet. Myrstad har holdt foredrag på Harvard, Princeton, teknologikonferansen SXSW, G20, Europaparlamentet og sist på TED-scenen i New York. 

Myrstad har tidligere jobbet som spesialrådgiver i Statnett, seniorkonsulent og assisterende daglig leder i rådgivningselskapet Brusselkontoret og har fartstid fra blant annet Utenriksdepartementet og som leder av Europeisk Ungdom. Myrstad har en mastergrad i europeisk politikk fra LSE og en mastergrad i administrasjon og ledelse (EMBA) fra Hult International Business School. 

Foto: Forbrukerrådet